Contact

Kan mijn kind bij jullie het Zwemdiploma-A behalen?

Onze zwemlestrajecten leiden op tot het C-diploma van het officiële ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Wij werken met vaste zwemlestrajecten, waarbij de kinderen in een vaste lesgroep op een vaste tijd zwemles krijgen. Wanneer de kinderen volledig zwemvaardig en zwemveilig zijn ontvangen zij het C-diploma.

Enkel in uitzonderlijke gevallen geven wij het A-diploma of het B-diploma uit. Dit enkel wanneer het C-diploma niet tot de mogelijkheden behoort.

Mijn kind heeft al een Zwemdiploma-A, wat nu?

Voor kinderen die (bijna) in het bezit zijn van het Zwemdiploma-A plannen wij instroomgroepen in. Deze lesgroepen worden ingepland buiten onze wachtlijst om. Wanneer u uw kind wilt opgeven voor een instroomgroep kunt u via het contactformulier op deze website de gegevens van uw kind en het zwemniveau van uw kind toesturen. Wij zullen uw kind vervolgens op deze speciale wachtlijst plaatsen en contact met u opnemen wanneer wij voldoende aanmeldingen hebben om een stroomlesgroep te vormen. U dient rekening te houden met enige wachttijd. Wij zullen namelijk moeten wachten op voldoende aanmeldingen en een beschikbare lestijd. Wij kunnen helaas geen concrete informatie verstrekken over de wachttijd.

Klik hier voor het contactformulier

Wat kosten de zwemlessen?

Wij bieden diverse activiteiten en diverse vormen van zwemles aan. Elke activiteit en elke vorm van zwemles heeft een ander tarief. U vindt de diverse tarieven op onze tarieven-pagina op deze website.

Klik hier voor de tarieven

Hoe lang is de wachttijd?

Wanneer u uw kind aanmeldt voor een lesgroep wordt uw kind automatisch op een wachtlijst geplaatst. De wachttijd is afhankelijk van het gekozen programma, de gekozen lesvorm en de beschikbaarheid van de lesgroepjes. Wij zullen altijd rekening houden met de door u opgegeven voorkeuren. Wij nemen tijdig contact met u op wanneer wij uw kind voor een lesgroep inplannen. U dient rekening te houden met enige wachttijd doordat een lesgroepje bijvoorbeeld vol zit, doordat wij nog niet voldoende aanmeldingen hebben om een lesgroepje te vormen of doordat er een wachtlijst voor de activiteit geldt.

Klik hier voor meer informatie over onze wachtlijst

Voor welk lesgroepje kan ik mijn kind opgeven?

Al onze activiteiten bieden wij op meerdere lestijden aan. Sommige activiteiten zijn één keer per week en sommige activiteiten zijn twee keer per week. Wanneer een activiteit twee keer per week plaatsvindt, is dit altijd de combinatie maandag & donderdag of dinsdag & vrijdag. Bij twee keer per week les, vinden de lessen op beide dagen op dezeflde tijd plaats.

Tijdens het inschrijven kunt u uw voorkeurstijd(en) kenbaar maken. Wij houden hier zo veel als mogelijk rekening mee. Echter zal er niet altijd op korte termijn een lesgroepje op de door u aangegeven voorkeurstijd van start gaan. Wanneer de lesgroepjes op andere tijden van start gaan, proberen wij uw kind zo dicht als mogelijk bij uw voorkeurstijd in te plannen. Wij nemen in dit geval altijd contact met u op om dit met u te bespreken. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk te wachten totdat er een lesgroep van start gaat op de door u aangegeven voorkeurstijd.

Klik hier voor onze lestijden

Staat uw vraag er niet tussen?

Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u altijd telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Ook als u meer informatie over onze activiteiten of de zwemlesmethode wenst, staan wij u graag te woord!

Klik hier om contact met ons op te nemen