COVID-19

Updates COVID-19

Op deze pagina leest u updates/berichtgeving omtrent de heropening van onze zwemschool. Op de onderliggende subpagina's vindt u informaties omtrent de maatregelen/wijzigen welke wij doorvoeren voor een verantwoorde hervatting van de zwemlessen, alsmede instructies voor het zwembadbezoek van u en uw kind(eren).

Klik hier voor informatie over maatregelen/wijzigingen

Klik hier voor instructies voor uw zwembadbezoek

Update 08-05-2020 23:55

De samenwerkende partijen in de zwembadbranche hebben vanmiddag (vrijdag 8 mei) het Protocol Verantwoord Zwemmen geplubliceerd. Op basis van dit protocol hebben wij één van onze scenario's doorgelicht en uitgewerkt. Zojuist hebben wij op onze website onze maatregelen gepubliceerd welke wij noodzakelijk achten voor een verantwoorde herstart van onze lessen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail op de hoogte stellen.

Update 07-05-2020 11:44 uur

Gisterenavond (woensdag 6 mei) 19:00 uur heeft het kabinet het 'spoorboekje' met versoepeling van maatregelen voor de aankomende maanden gepresenteerd. Wij zijn ongelooflijk blij en verheugd dat wij mogen aankondigen per maandag 11 mei aanstaande onze deuren weer te openen en u en uw kind(eren) weer te mogen verwelkomen!

Onze heropening binnen de 1,5 meter maatschappij betekent ook dat wij maatregelen dienen te treffen en enkele wijzigingen dienen door te voeren om de risico's voor u en voor onze medewerkers te beperken. Hiervoor hebben wij enkele verschillende scenario's klaarliggen.

Morgen (vrijdag 8 mei) publiceert een vertegenwoordiging van de zwembadbranche een protocol met richtlijnen welke in samenspraak met het ministerie is samengesteld. In afwachting hiervan zullen wij één van onze scenario's doorvoeren en u hierover de aankomende dagen informeren. Houdt u er rekening mee dat lestijden bijvoorbeeld kunnen wijzigen en wij onze activiteiten wellicht gedeeltelijk of gefaseerd opstarten.

Wij willen u verzoeken deze pagina en/of uw mail in de gaten te houden voor nadere informatie.