Maatregelen MegaSpetters

Maatregelen hervatten zwemles

Op deze pagina vindt u informatie over welke maatregelen wij treffen voor een verantwoorde herstart van onze lessen MegaSpetters. Wij hebben hierbij rekening gehouden met urgentie van de betreffende activiteit, organisatorische mogelijkheden, faciliteite mogelijkheden en beschikbaarheid van onze zweminstructeurs. Zo hebben wij bijvoorbeeld zweminstructeurs onder ons met een hoge kwetsbaarheid of werkzaamheden binnen de zorg (wat op dit moment prioriteit geniet), waardoor zij niet of nauwelijks inzetbaar zijn.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat wij met het doorvoeren van deze maatregelen niet de service en flexibiliteit kunnen leveren die u van ons gewend bent. Wij kunnen op dit moment dan ook bijvoorbeeld niet ingaan op individuele verzoeken. Dit alles is noodzakelijk voor een veilige en verantwoorde herstart van onze zwemlessen. Uiteraard toetsen wij de maatregelen doorlopend en passen wij deze waar nodig en waar mogelijk aan. We vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Maatregelen MegaSpetters

1. De lessen MegaSpetters komen tot nader order te vervallen. Een datum voor herstart van MegaSpetters is op dit moment nog niet in beeld. De activiteiten waarbij wij kinderen leren zwemmen voor hun veiligheid genieten op dit moment de prioriteit. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.
2. Lidmaatschappen blijven gepauzeerd tot het moment van herstart lessen.
3. Bij herstart van de lessen wordt u op de hoogte gesteld en wordt deze pagina aangevuld met maatregelen/wijzigingen.