BabySpetters

Versterkt de band tussen het kind en de ouder...

BabySpetters

Al op zeer jonge leeftijd kunt u uw baby vertrouwd maken met water. Van nature bezitten baby’s namelijk reflexen die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken wanneer ze met hun hoofdje onder water gaan. Tijdens de activiteit BabySpetters komt uw kind op een leuke manier in aanraking met water en leert zo de mogelijkheden van bewegen in het water kennen.

Samen met onze instructeur voert u verschillende oefeningen uit, met als doel uw kind vertrouwd te maken met water. Met plezier als uitgangspunt wordt uw kind watervrij gemaakt. Daarnaast bevorderen bewegingsvormen in het water de motoriek en coördinatie en hebben hierdoor een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind. Maar nog veel belangrijker: het continue lichamelijke contact tijdens de les versterkt de band tussen uw kind en u als ouder. BabySpetters is een vorm van babyzwemmen voor kinderen van 12 weken tot 1,5 jaar en 1,5 jaar tot 3 jaar (DreumesSpetters), waarna uw kind kan doorstromen naar de groep PeuterSpetters.

Wanneer kan mijn kind van start?

Wanneer u uw kind aanmeldt voor een lesgroep wordt uw kind automatisch op een wachtlijst geplaatst. Afhankelijk van de wachttijd voor de lesgroep, krijgt u vervolgens een uitnodiging voor de start in het lesgroepje.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats in zwembad Van der Valk Aqua Vita van Van der Valk Hotel Tiel. Ga voor meer informatie over het zwembad naar de website van Van der Valk Aqua Vita.

Bezoekadres:

Van der Valk Aqua Vita

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

(Entree Zuid)

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

In de kerstvakantie, in de zomervakantie en op officiële feestdagen zijn er geen lessen. U hoeft uw kind dan dus ook niet af te melden. Tijdens de overige basisschoolvakanties zijn er wel reguliere lessen.