MiniSpetters

De basis voor het zwemlestraject...

MiniSpetters

MiniSpetters is gericht op het, op een leuke manier, watervrij maken van kinderen. MiniSpetters is voor kinderen vanaf 4 jaar en kan worden beschouwd als de optimale voorbereiding op het zwemlestraject. Wanneer uw kind angst heeft voor water of nog niet helemaal voldoet aan de instapeisen van het TopSpetters-zwemlestraject, is het aan te raden uw kind te laten starten met MiniSpetters. Ook voor jonge kinderen die wel watervrij zijn of doorstromen vanuit de activiteit PeuterSpetters, is MiniSpetters een leuke uitdaging en een meerwaarde op de ontwikkeling in motoriek en coördinatievermogen van uw kind.

Tijdens de activiteit MiniSpetters wordt op een leuke en speelse manier de basis gelegd voor het zwemlestraject. Onze enthousiaste instructeurs maken gebruik van een grote variatie aan materialen en methodieken, waardoor een optimale leeromgeving wordt gecreëerd voor uw kind. De duur van het traject is afhankelijk van de vorderingen van uw kind. In goed overleg met de instructeurs beoordeelt u welke activiteit het beste past bij de ontwikkeling van uw kind.

Beloningssysteem

Om de zes weken krijgen alle MiniSpetters-kinderen tegelijk een sticker, welke zij zelf op hun MiniSpetters-poster mogen plakken. Met de stickers belonen wij de kinderen voor hun prestatie. De stickers worden ongeacht de vorderingen van de kinderen uitgereikt. De poster biedt ruimte voor zes stickers.

Blijft uw kind na de zesde sticker nog iets langer bij de MiniSpetters? Geen probleem, dan stickeren we gewoon nog even door! Stroomt uw kind al eerder door naar de TopSpetters? Ook dit is geen probleem, uw kind ontvangt de ontbrekende stickers ineens om de poster te completeren.

Contactmomenten

Kwaliteit van lesgeven en het contact met u als ouder staan bij ons hoog in het vaandel. De zwemles duurt daarom 35 minuten, telkens in blokken van drie kwartier. In de overgebleven tien minuten hebben onze instructeurs tijd om u op de hoogte te brengen van de vorderingen van uw kind of om waar nodig extra aandacht aan de kinderen te besteden.

Direct na de eerste les is het mogelijk vrijblijvend advies te vragen aan onze zweminstructeurs. Wij hebben graag een voorspoedig traject voor uw kind en willen in overleg met u als ouder ervoor zorgen dat uw kind op de juiste plaats terecht komt.

  • MiniSpetters

    De lessen duren 35 minuten in blokken van drie kwartier en zijn één keer per week op woensdagmiddag.

    Klik hier om in te schrijven
  • MiniSpetters

    De lessen duren 35 minuten in blokken van drie kwartier en zijn één keer per week op zaterdagochtend.

    Inschrijven
Wanneer kan mijn kind van start?

Wanneer u uw kind aanmeldt voor een lesgroep wordt uw kind automatisch op een wachtlijst geplaatst. Voor meer informatie over de wachttijd klikt u hier. Wanneer uw kind bovenaan de wachtlijst staat en er plaats beschikbaar is in het lesgroepje welke u als voorkeur heeft opgegeven, ontvangt u een uitnodiging.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats in zwembad Van der Valk Aqua Vita van Van der Valk Hotel Tiel. Ga voor meer informatie over het zwembad naar de website van Van der Valk Aqua Vita.

Bezoekadres:

Van der Valk Aqua Vita

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

(Entree Zuid)

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

In de kerstvakantie, in de zomervakantie en op officiële feestdagen zijn er geen lessen. U hoeft uw kind dan dus ook niet af te melden. Tijdens de overige basisschoolvakanties zijn er wel reguliere lessen.