PeuterSpetters

Leert jonge kinderen zelfredzaam te zijn...

PeuterSpetters

In ons waterrijke land is het van groot belang dat kinderen zich al op jonge leeftijd weten te redden in het water. Alhoewel kinderen vanwege hun motorische ontwikkeling vaak pas vanaf 5 jaar starten met zwemles, is het al veel eerder mogelijk een peuter te leren overleven in het water. Tijdens de activiteit PeuterSpetters zal uw kind spelenderwijs kennis maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van water.

Naast leerzaam is onze activiteit PeuterSpetters vooral erg leuk. Onze enthousiaste instructeurs maken gebruik van een grote diversiteit aan materialen en spelvormen, waardoor kinderen zwemmen als plezierig gaan ervaren. PeuterSpetters is voor kinderen van ongeveer 3 tot 4 jaar, waarna uw kind kan doorstromen naar de groep MiniSpetters. MiniSpetters is gericht op het -op een leuke manier- watervrij en/of zelfredzaam maken van kinderen, zodat uw kind optimaal is voorbereid op het zwemlestraject.

  • PeuterSpetters

    Elke dinsdag en donderdag van 10:35 tot 11:00. Enkel beschikbaar voor doorstromers vanuit DreumesSpetters.

    Klik hier om in te schrijven
  • PeuterSpetters

    Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 14:55. De les duurt 25 minuten.

    Klik hier om in te schrijven
Wanneer gaat de lesgroep waarvoor ik mijn kind aanmeld van start?

Wanneer u uw kind aanmeldt voor een lesgroep wordt uw kind automatisch op een wachtlijst geplaatst. De lesgroep van uw kind gaat van start wanneer wij voldoende aanmeldingen hebben om een lesgroep te vormen. U krijgt van ons tijdig bericht, alvorens de lesgroep van start gaat.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats in zwembad Aqua Vita te Van der Valk Hotel Tiel. Ga voor meer informatie over het zwembad naar de website van zwembad Aqua Vita.

Bezoekadres:

Zwembad Aqua Vita

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

(Entree Zuid)

Zwemmen de ouders mee?

Nee de ouders zwemmen niet mee bij de activiteit PeuterSpetters. Uiteraard is het geen probleem als u in de zwemzaal aanwezig blijft. Echter stimuleren onze instructeurs het op termijn niet meer in de zwemzaal aanwezig te zijn. U kunt plaatsnemen in de horecagelegenheid, waar u uitzicht over het zwembad heeft.

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

In de kerstvakantie, in de zomervakantie en op officiële feestdagen zijn er geen lessen. U hoeft uw kind dan dus ook niet af te melden. Tijdens de overige basisschoolvakanties zijn er wel reguliere lessen.