TopSpetters (ABC-diploma)

Op een leuke manier goed leren zwemmen...

TopSpetters zwemles

De kinderen krijgen in kleine groepjes van acht zwemmertjes les van gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs welke in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daar wij ervan overtuigd zijn dat kinderen pas bij het C-diploma volledig zwemvaardig en zwemveilig zijn, wordt in onze zwemlestrajecten enkel opgeleid tot het volledige ABC-diploma van Zwemonderwijs Nederland. Wanneer kinderen twee keer in de week zwemles volgen, kunnen zij hun C-diploma al in 10 maanden halen. TopSpetters staat voor goed leren zwemmen op een leuke manier, met veel aandacht voor persoonlijk contact.

OnzeTopSpetters zwemlestrajecten

Wij streven er naar de invulling van de zwemlessen zo veel als mogelijk toe te spitsen op de cognitieve-, motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind. Elk kind is anders en elk kind heeft daarom ook baat bij een aanpak die bij hem of haar past.

Onze TopSpetters-zwemlessen worden daarom in diverse vormen aan u aangeboden. Zonder uw kind 'in een hokje te plaatsen', willen wij uw kind graag de aandacht geven die bij hem of haar past. Mits gewenst, zullen wij u hier dan ook een vrijblijvend advies over geven. U heeft de keuze uit de onderstaande zwemlestrajecten.

 • TopSpetters Garantieplan

  Met het TopSpetters Garantieplan behaalt uw kind binnen 10 maanden het volledige ABC-diploma en is hiermee volledig zwemveilig en zwemvaardig

  Klik hier
 • TopSpetters Regulier

  U kunt kiezen voor het TopSpetters-zwemlestraject zonder diplomagarantie wanneer uw kind nog geen vijf jaar is, maar wel volledig watervrij is en voorloopt in zijn of haar ontwikkeling.

  Klik hier
 • TopSpetters Privé

  U kunt kiezen voor TopSpetters Privé wanneer uw kind net even iets meer aandacht nodig heeft en u de zwemles graag individueel toegespits wenst te hebben op uw kind.

  Klik hier
 • TopSpetters Plus

  Wanneer uw kind net even wat meer aandacht nodig heeft dan gemiddeld of wanneer uw kind beter rendeert in een kleine lesgroep, kunt u kiezen voor TopSpetters Plus

  Klik hier
 • TopSpetters Special

  Wanneer uw kind een beperking heeft en hierdoor meer zwemlessen, meer aandacht en meer structuur nodig heeft dan gemiddeld kunt u kiezen voor TopSpetters Special.

  Klik hier