TopSpetters Privé

Op een leuke manier goed leren zwemmen...

TopSpetters Privé

Wanneer uw kind net even iets meer aandacht nodig heeft dan gemiddeld, is het mogelijk privéles te volgen. De zweminstructeur zal het lesprogramma volledig toespitsen op het niveau van uw kind. Dit kan soms net even het beetje extra aandacht zijn wat uw kind nodig heeft om de zwemvaardigheden op een efficiënte wijze aan te leren.

TopSpetters Privé is op basis van 1-op-1 begeleiding. De lessen duren 25 of 40 minuten, zijn op basis van beschikbaarheid en zijn op afspraak.

Klik hier om terug te gaan naar TopSpetters (ABC-diploma)

Inschrijven

Wanneer u inschrijft voor TopSpetters Privé willen wij u verzoeken het instapniveau van uw kind aan te geven alsmede wat de reden is dat uw kind extra aandacht nodig heeft. Tijdens het inschrijfproces kunt u de gewenste startdatum alsmede uw voorkeurslestijden aangeven. Uw kind wordt vervolgens op de wachtlijst geplaatst en afhankelijk van de wachttijd wordt er een aantal weken voordat uw kind van start gaat contact met u opgenomen.

Klik hier om uw kind in te schrijven

Hoe meld ik mijn kind af voor de zwemles?

Wanneer uw kind een zwemles moet missen, vragen wij u dit (mits mogelijk) 24 uur voor aanvang van de zwemles bij ons kenbaar te maken door te mailen naar afmelden@spetterclub.com. We verzoeken u de reden van afmelding hierbij te vermelden.

Waar vinden de zwemlessen plaats?

De zwemlessen vinden plaats in zwembad Van der Valk Aqua Vita van Van der Valk Hotel Tiel. Ga voor meer informatie over het zwembad naar de website van Van der Valk Aqua Vita.

Bezoekadres:

Van der Valk Aqua Vita

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

(Entree Zuid)