TopSpetters Special

Op een leuke manier goed leren zwemmen...

TopSpetters Special

TopSpetters Special is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een cognitieve- of fysieke beperking. SuperSpetters Special lesgroepjes bestaan uit maximaal vier kinderen, waardoor uw kind overwegend individueel wordt benaderd. Het rendement van de lessen zal hierdoor toenemen. SuperSpetters Special is op basis van één keer per week 35 minuten zwemles in blokken van drie kwartier. Hierdoor blijft er ongeveer vijf tot tien minuten over om de vorderingen van uw kind met de zweminstructeur te bespreken. SuperSpetters Special is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Klik hier om terug te gaan naar TopSpetters (ABC-diploma)

Inschrijven

Wanneer u inschrijft voor het SuperSpetters Special willen wij u verzoeken om na te gaan of uw kind aan de minimale leeftijd voldoet en de beperking van uw kind te omschrijven. Tijdens het inschrijfproces kunt u de gewenste startdatum alsmede uw voorkeurslestijden aangeven. Uw kind wordt vervolgens op de wachtlijst geplaatst en afhankelijk van de wachttijd wordt er een aantal weken voordat de lesgroep van start gaat contact met u opgenomen.

Klik hier om uw kind in te schrijven

Hoe meld ik mijn kind af voor de zwemles?

Wanneer uw kind een zwemles moet missen, vragen wij u dit (mits mogelijk) 24 uur voor aanvang van de zwemles bij ons kenbaar te maken door te mailen naar afmelden@spetterclub.com. We verzoeken u de reden van afmelding hierbij te vermelden.

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

In de kerstvakantie, in de middelste vier weken van de zomervakantie en op officiële feestdagen zijn er geen reguliere zwemlessen. U hoeft uw kind dan dus ook niet af te melden. Tijdens de overige basisschoolvakanties zijn er wel reguliere zwemlessen.

Kan ik de vorderingen van mijn kind volgen?

Wij geloven in persoonlijk contact en willen u dan ook graag persoonlijk op de hoogte brengen van de vorderingen van uw kind. Na de zwemles heeft u als ouder beurtelings ongeveer tien minuten de tijd om de vorderingen van uw kind met de instructeur te bespreken. Vanaf het moment dat de zwemles is afgelopen, bent u vrij om de zwemzaal te betreden. Daarnaast heeft u vanuit de horecagelegenheid te allen tijden volledig uitzicht over het zwembad.

Wat is de wachttijd?

De wachttijd op een wachtlijst is lastig te bepalen. Wij gaan pas van start met een zwemlesgroep wanneer er voldoende zwemmertjes zijn ingeschreven om een lesgroep te vormen.

Waar vinden de zwemlessen plaats?

De zwemlessen vinden plaats in zwembad Van der Valk Aqua Vita van Van der Valk Hotel Tiel. Ga voor meer informatie over het zwembad naar de website van Van der Valk Aqua Vita.

Bezoekadres:

Van der Valk Aqua Vita

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

(Entree Zuid)