ZomerSpetters (vakantiespecial)

Zwemvaardigheden bijspijkeren in de zomervakantie...

ZomerSpetters

ZomerSpetters is gericht op het bijspijkeren van de zwemvaardigheid tijdens de zomervakantie. Wanneer uw kind het zwemdiploma heeft behaald, is het namelijk erg belangrijk de aangeleerde vaardigheden te blijven herhalen. Daarnaast is het voor kinderen die bezig zijn met zwemles van belang ook tijdens de zomerstop in het ritme van de zwemles te blijven, om te voorkomen dat zij een deel van de aangeleerde vaardigheden verliezen. Voor beide doelgroepen is ZomerSpetters een geschikte activiteit.

Tijdens de activiteit ZomerSpetters worden een aantal vaardigheden uit de MiniSpetters- en TopSpetters-trajecten herhaald. Onze instructeurs beoordelen het niveau van uw kind en zullen hierop voortborduren. Naast dat ZomerSpetters effectief is, is het vooral ook erg leuk voor de kinderen. Op een laagdrempelige wijze komen zij spelenderwijs in aanraking met de eerder opgedane vaardigheden. ZomerSpetters is aan te bevelen voor alle MiniSpetters- en TopSpetters kinderen.

Opbouw lestraject

Het traject ZomerSpetters bestaat uit zes lessen in de weken 30, 31 en 32 (22 juli t/m 11 augustus) of in de weken 33, 34 en 35 (12 augustus t/m 1 september). Drie weken lang wordt er twee maal per week 45 minuten les gegeven. Aan het einde van het traject ontvangen de kinderen het ZomerSpetters-certificaat. ZomerSpetters is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen twee groepen:

 • ZomerSpetters Beginners (MiniSpetter- of startende TopSpetter)
 • ZomerSpetters Gevorderden (gevorderde TopSpetter of zwemdiploma behaald)
 • ZomerSpetters Beginners

  Dagen en tijden n.t.b.

  Inschrijven
 • ZomerSpetters Gevorderden

  Dagen en tijden n.t.b.

  Inschrijven