Inschrijfprocedure

Stappenplan aanmelding

  1. U meldt uw kind aan via het digitale inschrijfformulier op onze website.
  2. U geeft aan vanaf wanneer starten wenselijk voor u is en u geeft uw voorkeurstijden aan.
  3. U ontvangt een bevestiging van inschrijving en uw kind wordt automatisch op de wachtlijst geplaatst.
  4. Wanneer uw kind aan de beurt is (afhankelijk van de wachttijd en de plaats op de wachtlijst), ontvangt u per mail een overzicht met de beschikbare lesgroepen. Uit de beschikbare lesgroepen kunt u een keuze maken óf u geeft bij ons aan te willen wachten op een lestijd welke u beter past.
  5. U kunt te allen tijde uw voorkeursstartperiode en/of voorkeurstijden wijzigen via de persoonlijke aanmeldpagina van uw kind.

Wachtlijst TopSpetters (ABC)

Gefaseerd over het jaar gaan er meerdere lesgroepjes op verschillende tijden van start. Wij streven er naar zo veel als mogelijk te voldoen aan uw voorkeuren. Echter is het mogelijk dat er op de door u aangegeven voorkeurstijd(en) geen nieuw lesgroepje van start gaat op het moment dat uw kind aan de beurt is. Wij trachten uw kind vervolgens zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in te plannen en nemen hierover contact met u op.

De lesgroepjes worden ongeveer twee tot vier weken voorafgaand aan de start van de nieuwe lesgroepjes ingedeeld. Wij beoordelen namelijk eerst welke kinderen doorstromen vanuit de MiniSpetters naar de TopSpetters. Onze MiniSpetters hebben standaard voorrang op de wachtlijst en hebben een eerste optie op de verschillende lestijden. Het oproepen van uw kind geschiet op basis van de plaats op de wachtlijst, de door u aangegeven voorkeur(en) en het voldoen aan de minimale leeftijd voor TopSpetters.

Klik hier voor een indicatie van de wachttijden

Wachtlijst overige activiteiten

De wachtlijsten voor MegaSpetters, MiniSpetters en PeuterSpetters zijn op basis van beschikbaarheid in de desbetreffende lesgroepjes. Deze activiteiten hebben vanwege de doorstroom van de kinderen naar een volgende activiteit een dynamisch karakter. Wanneer er een plaats beschikbaar is in één van de lesgroepjes, wordt er contact met u opgenomen, waarna uw kind vervolgens vrijwel direct van start kan. Mocht er niet direct plaats beschikbaar zijn in één van de lesgroepjes wordt de plaats van uw kind op de wachtlijst aangehouden.

Klik hier voor een indicatie van de wachttijden