TopSpetters (ABC)

Goed leren zwemmen op een leuke manier...

Uw kind krijgt in een klein groepje zwemles van één van onze gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. Onze zweminstructeurs zijn in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daar wij ervan overtuigd zijn dat kinderen pas bij het C-diploma volledig zwemvaardig en zwemveilig zijn, wordt in onze zwemlestrajecten enkel opgeleid tot het volledige ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland. Wanneer uw kind twee keer in de week zwemles volgt, kan uw kind het C-diploma al in 10 maanden halen. TopSpetters staat voor "goed leren zwemmen op een leuke manier", met veel aandacht voor persoonlijk contact.

OnzeTopSpetters zwemlestrajecten

Wij streven er naar de invulling van de zwemlessen zo veel als mogelijk toe te spitsen op de cognitieve-, motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind. Elk kind is anders en elk kind heeft daarom ook baat bij een aanpak die bij hem of haar past.

Onze TopSpetters-zwemlessen worden daarom in diverse vormen aan u aangeboden. Zonder uw kind 'in een hokje te plaatsen', willen wij uw kind graag de aandacht geven die bij hem of haar past. Mits gewenst, zullen wij u hier dan ook een vrijblijvend advies over geven. U heeft de keuze uit de onderstaande zwemlestrajecten.

 • TopSpetters Goud

  Met TopSpetters Goud (pakket) behaalt uw kind binnen 10 maanden het volledige ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland en is hiermee volledig zwemveilig en zwemvaardig.

  Klik hier
 • TopSpetters Zilver

  Met TopSpetters Zilver (pakket) behaalt uw kind op basis van 1 keer per week les in een extra klein lesgroepje binnen 15 maanden het volledige ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland.

  Klik hier
 • TopSpetters Brons

  U kunt kiezen voor het TopSpetters-zwemlestraject zonder diplomagarantie wanneer uw kind nog geen vijf jaar is, maar wel volledig watervrij is en voorloopt in zijn of haar ontwikkeling.

  Klik hier
 • TopSpetters Plus

  Wanneer uw kind net even wat meer aandacht nodig heeft dan gemiddeld of wanneer uw kind beter rendeert in een kleine lesgroep, kunt u kiezen voor TopSpetters Plus.

  Klik hier