Over de wachtlijst

Stappenplan aanmelding

  1. U meldt uw kind aan via het digitale inschrijfformulier op onze website.
  2. U geeft aan vanaf wanneer u wenst te starten en u geeft uw voorkeurstijden aan.
  3. U ontvangt een bevestiging van inschrijving en uw kind wordt automatisch op de wachtlijst geplaatst.
  4. Wanneer uw kind aan de beurt is (afhankelijk van de wachttijd en de plaats op de wachtlijst), ontvangt u per mail een uitnodiging voor de start van de lessen of er wordt telefonisch contact met u opgenomen. Mocht er op de door u opgegeven voorkeurtijd(en) geen lesgroep starten, worden u de alternatieven voorgelegd.
  5. U kunt te allen tijde uw voorkeursperiode en/of voorkeurstijden wijzigen via uw persoonlijke pagina.

Wachtlijst TopSpetters (Zwem-ABC)

Gefaseerd over het jaar gaan er meerdere lesgroepjes op verschillende tijden van start. Wij streven er naar zo veel als mogelijk te voldoen aan uw voorkeuren. Echter is het mogelijk dat er op de door u aangegeven voorkeurstijd(en) geen nieuw lesgroepje van start kan gaan. Wij trachten uw kind vervolgens zo dicht mogelijk bij uw voorkeurstijd in te plannen en nemen hierover contact met u op.

De lesgroepjes worden ongeveer twee maanden voor de start van de nieuwe lesgroepjes ingedeeld. Wij beoordelen namelijk eerst welke zwemmertjes doorstromen vanuit de MiniSpetters naar de TopSpetters. Onze MiniSpetters hebben voorrang op de wachtlijst en hebben een eerste keuze op de verschillende lestijden. De indeling van de lesgroepjes zijn op basis van de plaats op de wachtlijst, uw voorkeuren en het voldoen aan de minimale leeftijd voor TopSpetters.

Wachttijd TopSpetters: acht tot twaalf.

Wachtlijst overige activiteiten

De wachtlijsten voor MegaSpetters, MiniSpetters, PeuterSpetters en BabySpetters zijn op basis van beschikbaarheid. Deze activiteiten hebben vanwege de doorstroom van de kinderen naar een volgende activiteit een dynamisch karakter. Wanneer er een plaats beschikbaar is in één van de lesgroepjes, wordt er contact met u opgenomen en kan uw kind vrijwel direct van start. Mocht er niet direct plaats beschikbaar zijn in één van de lesgroepjes wordt de plaats van uw kind op de wachtlijst aangehouden.

Voor een actuele schatting van de wachttijd voor deze activiteiten klikt u op onderstaande button

Klik hier voor de geschatte wachttijden