Voorwaarden

Instapeisen TopSpetters Diplomagarantie

Instapeisen klinkt een beetje zwaar, maar zo is dat natuurlijk niet bedoeld. Onze instructeurs beoordelen jouw kind op een aantal aspecten, zodat jouw kind in goede orde het zwemlestraject kan doorlopen. Om in te kunnen stromen in het zwemlestraject verwachten we dat jouw kind minimaal vijf jaar oud is, volledig watervrij is en dus geen angst heeft voor het water. Jouw kind moet zelfstandig kunnen douchen en vanaf de bassinrand in het water kunnen springen. Vervolgens moet jouw kind kunnen voortbewegen in ondiep water of met een drijfpakje kunnen voortbewegen in diep water, met het hoofd onder water durven gaan en zowel op de rug als op de buik durven te drijven en trappelen. Daarnaast dient jouw kind cognitief, motorisch en sociaal-emotioneel gezien in staat zijn om het zwemlestraject in goede orde te kunnen doorlopen. Dit alles ter beoordeling van onze zweminstructeurs.

Voorwaarden diplomagarantie

Gedurende het zwemlestraject mag jouw kind voor maximaal 6 zwemlessen worden afgemeld om de diplomagarantie te behouden (ongeacht inhalen). Wanneer je voor meer dan 6 zwemlessen afmeldt, vervalt de diplomagarantie. Jouw kind kan in dat geval het zwemlestraject gewoon voortzetten.

Wanneer jouw kind langer dan 66 lesweken bij één keer per week zwemles of langer dan 33 lesweken bij twee keer per week zwemles nodig heeft voor het zwemlestraject, wordt het vervolg van het zwemlestraject kosteloos. Dit tot een maximum van 25 procent aan gratis extra lessen, klik hier voor onze Algemene Voorwaarden). Er mag vervolgens voor twee extra lessen worden afgemeld om de diplomagarantie te behouden.