Wie zijn wij

Alles over Spetterclub Tiel...

Over Spetterclub Tiel

Spetterclub Tiel is in december 2016 opgericht, is onderdeel van Spetterclub Zwemscholen en is gehuisvest in Van der Valk Hotel Tiel. Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen.

Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma's en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft. In januari 2017 zijn wij in het spiksplinternieuwe zwembad Aqua Vita in Tiel gestart met onze eerste zwemlesgroepjes.

Onze visie

Spetterclub Tiel staat voor "goed leren zwemmen op een leuke manier". Wij vinden het van belang dat kinderen plezier hebben in de zwemlessen, zodat zij ook na het behalen van het zwemdiploma met veel plezier veilig blijven zwemmen. Wij werken daarom uitsluitend met gepassioneerde zwemonderwijzers die hun vak verstaan en onze visie op het zwemonderwijs delen. Daarnaast werken wij zo min mogelijk met drijfmiddelen en nemen het natuurlijke drijfvermogen van kinderen als uitgangspunt.

Kinderen zijn er in allerlei soorten en maten. Elk kind is anders en elk kind vraagt om een andere aanpak. Wij vinden het van belang dat kinderen zichzelf veilig en op hun plek voelen. Wij bieden de zwemlessen daarom in verschillende vormen aan, waardoor kinderen de aandacht krijgen die zij verdienen.

Zwembad Aqua Vita

Onze zwemlessen vinden plaats in het zwembad Aqua Vita, gevestigd in Van der Valk Hotel Tiel. Wij zijn als huurder van dit zwembad erg trots op de mooie faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben. Het zwembad leent zich met het diepe gedeelte, het ondiepe gedeelte, de kleinschaligheid en het warme water uitstekend voor het verzorgen van zwemonderwijs en is daarnaast volledig te overzien vanuit de horecagelegenheid.

Zwembad Aqua Vita is door ZwemOnderwijs Nederland geaccrediteerd voor het plaats laten vinden van zwemonderwijs en het daaruit voortvloeiende afzwemmen voor het ABC-diploma.