Tarieven

TopSpetters

TopSpetters

TopSpetters is op basis van een lidmaatschap per maand en wordt aan het einde van elke periode per automatische incasso voldaan. De minimale duur van het lidmaatschap TopSpetters is 3 maanden. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd en is vervolgens elke periode opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand. TopSpetters-diplomagarantie wordt aangegaan voor de volledige duur van het zwemlestraject, is tussentijds niet opzegbaar en wordt in één keer voldaan.

 • TopSpetters

  Regulier
  21,50 / les
  Lidmaatschap 3 maanden
  € 25,- inschrijfkosten
  € 35,- diplomazwemmen
 • TopSpetters

  Diplomagarantie
  1.425,- / zwemlestraject
  Lidmaatschap afkoop
  € 25,- inschrijfkosten
  € 35,- diplomazwemmen
Loopt de automatische incasso door in de vakanties?

Tijdens de kerstvakantie en de middelste vier weken van de zomervakantie Regio Midden zijn er geen reguliere lessen. De lidmaatschappen worden tijdens deze periodes gepauzeerd, wat betekent dat er niet wordt geïncasseerd. Tijdens de overige basisschoolvakanties gaan de lessen gewoon door en zal het lidmaatschap wel worden geïncasseerd.

Wanneer wordt er geïncasseerd?

De activiteit TopSpetters wordt geïncasseerd aan het eind van elke maand. Je ontvangt enkele dagen van te voren een notificatie met daarin het bedrag en de afschrijvingsdatum.

Zit ik meteen aan het lidmaatschap vast?

We begrijpen dat je graag eerst de les wilt ervaren alvorens je een vast lidmaatschap afsluit. Daarom bieden wij je de gelegenheid na de eerste les af te zien van het lidmaatschap wanneer je besluit dat onze activiteit TopSpetters toch niet helemaal bij jou of jouw kind past. Je dient dit schriftelijk voor aanvang van de volgende les bij ons aan te geven.