Zwemles bij zwemschool Spetterclub Druten!

Wij staan voor "goed leren zwemmen op een leuke manier" en geven onze zwemlessen in het zwembad Aqua Vita in Druten.

De beoogde start van Spetterclub Druten staat gepland in het najaar van 2021. De mogelijkheid tot aanmelden voor onze wachtlijst start binnenkort. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie! Via onze contactpagina kunt aangeven op de hoogte gewenst te worden gehouden over de start van de inschrijving.

Klik hier om uw gegevens achter te laten

TopSpetters (ABC)

TopSpetters staat garant voor leuke zwemlessen, met veel aandacht voor persoonlijk contact. Uw kind krijgt in een klein groepje zwemles van één van onze gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. Wij leiden op tot het volledige ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland, waarbij uw kind het C-diploma ontvangt wanneer uw kind volledig zwemvaardig en zwemveilig is. De voordelen van TopSpetters op een rijtje:

  • 1 of 2 keer per week 45 minuten zwemles
  • In 10 maanden volledig zwemvaardig en zwemveilig
  • Diplomagarantie voor een vast bedrag
  • Elke les mogelijkheid tot persoonlijk contact met onze zweminstructeurs
  • Kleine lesgroepjes van 4 kinderen of 8 kinderen
  • Vaste tijd en vaste zweminstructeur

COVID-19

Vanwege de overheidsmaatregelen omtrent het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19-virus gelden in onze zwemschool enkele aanvullende regels en zijn er aanpassingen in ons aanbod. Op onze speciale pagina met informatie over de situatie omtrent COVID-19 vindt u nadere instructies en de te nemen stappen wanneer uw kind positief is getest.

Klik hier voor meer informatie of voor een melding