Wie zijn wij

Alles over Spetterclub Druten...

Over Spetterclub Druten

Spetterclub Druten start in het najaar van 2021 met haar zwemlessen. Wij zijn onderdeel van Spetterclub Zwemscholen en wij zijn gehuisvest het zwembad Aqua Vita in het pand van Fitnessclub Druten. Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen.

Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma's en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft. In januari 2017 zijn wij in het spiksplinternieuwe zwembad Aqua Vita in Tiel gestart met onze eerste zwemlesgroepjes.

Onze visie

Spetterclub Druten staat voor "goed leren zwemmen op een leuke manier". Wij vinden het van belang dat kinderen plezier hebben in de zwemlessen, zodat zij ook na het behalen van het zwemdiploma met veel plezier veilig blijven zwemmen. Wij werken daarom uitsluitend met gepassioneerde zwemonderwijzers die hun vak verstaan en onze visie op het zwemonderwijs delen. Daarnaast werken wij zo min mogelijk met drijfmiddelen en nemen het natuurlijke drijfvermogen van kinderen als uitgangspunt.

Kinderen zijn er in allerlei soorten en maten. Elk kind is anders en elk kind vraagt om een andere aanpak. Wij vinden het van belang dat kinderen zichzelf veilig en op hun plek voelen. Wij bieden de zwemlessen daarom in verschillende vormen aan, waardoor kinderen de aandacht krijgen die zij verdienen.

Zwembad Aqua Vita

Onze zwemlessen vinden plaats in zwembad Aqua Vita in het pand van Fitnessclub Druten. Wij zijn als huurder van dit zwembad erg trots op de mooie faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben. Het zwembad leent zich met de diepte, de kleinschaligheid en het warme water uitstekend voor het verzorgen van zwemonderwijs.

Het zwembad beschikt over een nabijgelegen gezellige wachtruimte met gratis Wi-Fi en een scherm waar je de zwemlessen live op kunt volgen. Tevens kun je gratis parkeren op het terrein van Fitnessclub Druten. Het zwembad Aqua Vita is door ZwemOnderwijs Nederland geaccrediteerd voor het plaats laten vinden van zwemonderwijs en het daaruit voortvloeiende afzwemmen voor het ABC-diploma.