Tarieven

MiniSpetters

MiniSpetters

MiniSpetters is op basis van één keer per week 45 minuten les, is een lidmaatschap per maand en wordt aan het eind van elke periode per automatische incasso voldaan. De minimale duur van het lidmaatschap is 3 maanden. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd en is vervolgens elke periode opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand.

  • MiniSpetters

    14,75 / les
    Lidmaatschap 3 maanden
    € 25,- inschrijfkosten
Loopt de automatische incasso door in de vakanties?

Tussen Kerst & Nieuwjaarsdag en de middelste vier weken van de zomervakantie Regio Midden zijn er geen reguliere lessen. De lidmaatschappen worden tijdens deze periodes gepauzeerd, wat betekent dat er niet wordt geïncasseerd. Tijdens de overige basisschoolvakanties gaan de lessen gewoon door en zal het lidmaatschap wel worden geïncasseerd.

Wanneer wordt er geïncasseerd?

De activiteit MiniSpetters wordt geïncasseerd aan het eind van elke maand. Je ontvangt enkele dagen van te voren een notificatie met daarin het bedrag en de afschrijvingsdatum.

Zit ik meteen vast aan het lidmaatschap?

We begrijpen dat je graag eerst de les wilt ervaren alvorens je een vast lidmaatschap afsluit. Daarom bieden wij je de gelegenheid na de eerste les af te zien van het lidmaatschap wanneer je besluit dat onze activiteit MiniSpetters toch niet helemaal bij jou of jouw kind past. Je dient dit schriftelijk voor aanvang van de volgende les bij ons aan te geven.