Werken bij Spetterclub

Leuke enthousiaste werknemers gezocht...

Wie zoeken wij?

Bij Spetterclub Zwemscholen hebben wij altijd ruimte voor gemotiveerde werknemers die hun vak verstaan. Schroom dus niet voor een open sollicitatie wanneer jouw droombaan of -stage niet tussen onze vacatures staat! Wij zijn op dit moment op zoek naar:

  • Een leuke enthousiaste zwemonderwijzer voor 8 tot 24 uur per week (Alphen aan den Rijn).
  • Een gemotiveerde deelnemer voor de opleiding zwemonderwijzer (Alphen aan den Rijn).
  • Een flexibele zwemonderwijzer voor het overnemen van onze zwemlessen op invalbasis (Asperen, Alphen aan den Rijn).
  • Een gemotiveerde stagiair(e), bezig met een opleiding Sport- en bewegingsleider of soortgelijk (Asperen, Alphen aan den Rijn).

Solliciteer direct!

Wie ben jij?

Ben jij ervaren en/of heel leergierig? Wil je graag met heel veel plezier naar je werk gaan én van je werk thuiskomen? Heb jij een kinderhart, maar kan je ook goed overweg met hun ouders? Ben jij ondernemend en is zwemmen jouw grootste passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nog niet opgeleid, maar wel geïnteresseerd? Wij vergoeden de opleiding tot zwemonderwijzer volledig! Informeer bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid tot een snel-opleiding van drie maanden. Twijfel je of deze job bij je past? Neem contact met ons op en kom vrijblijvend een middag meelopen met één van onze zweminstructeurs!

Wie zijn wij?

Spetterclub is in december 2016 opgericht met een eerste zwemschool in Tiel. Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen. Wij geven zwemles in Alphen aan den Rijn, in Asperen, in Druten en in Tiel.

Spetterclub Zwemscholen kenmerkt zich door een open cultuur en een dynamische werkomgeving. Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma's en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Kwaliteit en plezier zijn niet alleen de speerpunten in onze lessen, ook voor onze werknemers staat dit voorop. Bij Spetterclub Zwemscholen is er niet alleen ruimte voor zelfinitiatief, we verlangen dit zelfs een beetje van je. We willen namelijk het beste in je naar voren halen.

Je krijgt van ons een goed salaris tussen de € 2.465 en € 3.196 per maand. Je kan gratis sporten, je krijgt korting op de zwemlessen van je kinderen (indien van toepassing) en we bieden een regeling voor het compenseren van reiskosten.

Vacature 1: Leuke enthousiaste zwemonderwijzer voor 8 tot 24 uur per week (Alphen aan den Rijn)
Als zwemonderwijzer ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen lesgroepjes. Je bent een ervaren zweminstructeur en/of wil je graag ontwikkelen in jouw vakgebied. Je bent communicatief vaardig, je hebt een goed overzicht in je werkzaamheden en verzorgt je lessen met veel enthousiasme! Je bent beschikbaar voor twee tot vijf dagdelen in de week.

Vacature 2: Opleiding zwemonderwijzer (Alphen aan den Rijn)
Nog niet opgeleid, maar wel geïnteresseerd? Wij vergoeden de opleiding tot zwemonderwijzer volledig! Informeer bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid tot een snel-opleiding van drie maanden. Twijfel je of deze job bij je past? Neem contact met ons op en kom vrijblijvend een middag meelopen met één van onze zweminstructeurs!

Vacature 3: Een flexibele zwemonderwijzer voor het overnemen van onze zwemlessen op invalbasis (Asperen, Alphen aan den Rijn)
Als invaller ben jij onze rots in de branding! Je bent ervaren, je bent een aanpakker en je weet goed te anticiperen op de situatie. Je vindt het leuk om je collega's uit de brand te helpen wanneer nodig, je bent flexibel en je bent op oproepbasis beschikbaar.

Vacature 4: Een gemotiveerde stagiair(e), bezig met een opleiding Sport- en bewegingsleider of soortgelijk (Asperen, Alphen aan den Rijn)
Als stagiair(e) ondersteun jij een ervaren zweminstructeur in alle voorkomende werkzaamheden. Je bent leergierig, assertief en gemotiveerd. Je neemt graag de touwtjes in handen, maar kan ook opdrachten uitvoeren. Je wil jezelf ontwikkelen in je vakgebied en staat misschien ook wel open voor een dienstverband bij onze zwemschool!

Interesse?

Durf jij één van deze avonturen aan? Stuur je CV en een korte motivatie naar erik@spetterclub.com, t.a.v. Erik Koopmans. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.