Zwemles bij zwemschool Spetterclub Asperen!

Wij staan voor "goed leren zwemmen op een leuke manier" en geven onze zwemlessen in het zwembad van Health Center De Schildkamp in Asperen.

Per 1 april 2021 is zwemschool Aquaspetter overgegaan in Spetterclub Asperen. Nog steeds de gemoedelijkheid, het persoonlijke contact en de leuke lessen die u van ons gewend bent, maar dan in een ander jasje! Meer weten over wat de overgang voor u betekent? Op deze website leest u meer over wie wij zijn!

Klik hier voor meer informatie over de overgang

TopSpetters (ABC)

TopSpetters staat garant voor leuke zwemlessen, met veel aandacht voor persoonlijk contact. Uw kind krijgt in een klein groepje zwemles van één van onze gediplomeerde en ervaren zweminstructeurs. Wij leiden op tot het volledige ABC-diploma van ZwemOnderwijs Nederland, waarbij uw kind het C-diploma ontvangt wanneer uw kind volledig zwemvaardig en zwemveilig is. De voordelen van TopSpetters op een rijtje:

  • 1 of 2 keer per week 45 minuten zwemles
  • In 10 maanden volledig zwemvaardig en zwemveilig
  • Diplomagarantie voor een vast bedrag
  • Elke les mogelijkheid tot persoonlijk contact met onze zweminstructeurs
  • Kleine lesgroepjes van 4 kinderen of 8 kinderen
  • Vaste tijd en vaste zweminstructeur

COVID-19

Vanwege de overheidsmaatregelen omtrent het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19-virus gelden in onze zwemschool enkele aanvullende regels en zijn er aanpassingen in ons aanbod. Op onze speciale pagina met informatie over de situatie omtrent COVID-19 vindt u nadere instructies en de te nemen stappen wanneer uw kind positief is getest.

Klik hier voor meer informatie of voor een melding