Tarieven

Baby-Dreumes-Peuter

Baby-Dreumes-Peuter

BabySpetters, DreumesSpetters en PeuterSpetters zijn op basis van één keer per week een half uur les, zijn lidmaatschappen per maand en worden aan het einde van elke periode per automatische incasso voldaan. De minimale duur van de lidmaatschappen is 3 maanden. De lidmaatschappen worden stilzwijgend verlengd en zijn vervolgens elke periode opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand.

 • BabySpetters

  8,75 / les
  Lidmaatschap 3 maanden
  € 25,- inschrijfkosten
 • DreumesSpetters

  8,75 / les
  Lidmaatschap 3 maanden
  € 25,- inschrijfkosten
 • PeuterSpetters

  9,75 / les
  Lidmaatschap 3 maanden
  € 25,- inschrijfkosten
Loopt de automatische incasso door in de vakanties?

Tussen Kerst & Nieuwjaarsdag en de middelste vier weken van de zomervakantie Regio Midden zijn er geen reguliere lessen. De lidmaatschappen worden tijdens deze periodes gepauzeerd, wat betekent dat er niet wordt geïncasseerd. Tijdens de overige basisschoolvakanties gaan de lessen gewoon door en zal het lidmaatschap wel worden geïncasseerd.

Wanneer wordt er geïncasseerd?

De activiteiten BabySpetters, DreumesSpetters en PeuterSpetters worden geïncasseerd aan het eind van elke maand. Je ontvangt enkele dagen van te voren een notificatie met daarin het bedrag en de afschrijvingsdatum.

Zit ik meteen aan een lidmaatschap vast?

We begrijpen dat je graag eerst de les wilt ervaren alvorens je een vast lidmaatschap afsluit. Daarom bieden wij je de gelegenheid na de eerste les af te zien van het lidmaatschap wanneer je besluit dat onze activiteit BabySpetters, DreumesSpetters of PeuterSpetters toch niet helemaal bij jou of jouw kind past. Je dient dit schriftelijk voor aanvang van de volgende les bij ons aan te geven.