PeuterSpetters

Voor de allerkleinsten onder ons...

In ons waterrijke land is het van groot belang dat kinderen zich al op jonge leeftijd weten te redden in het water. Alhoewel kinderen vanwege hun motorische ontwikkeling vaak pas vanaf 5 jaar starten met zwemles, is het al veel eerder mogelijk een peuter te leren overleven in het water. Tijdens de activiteit PeuterSpetters zal uw kind spelenderwijs kennis maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van water.

Naast leerzaam is onze activiteit PeuterSpetters vooral erg leuk. Onze enthousiaste instructeurs maken gebruik van een grote diversiteit aan materialen en spelvormen, waardoor kinderen zwemmen als plezierig gaan ervaren. PeuterSpetters is voor kinderen van ongeveer 3 tot 4 jaar, waarna uw kind kan doorstromen naar de activiteit MiniSpetters.

Wanneer u inschrijft voor PeuterSpetters willen wij u verzoeken om na te gaan of uw kind aan de minimale leeftijd voldoet. Tijdens het inschrijfproces kunt u de gewenste startdatum alsmede uw voorkeurslestijden aangeven. Uw kind wordt vervolgens op de wachtlijst geplaatst en afhankelijk van de wachttijd wordt er een aantal weken voordat uw kind van start kan contact met u opgenomen.

Klik hier om uw kind in te schrijven

  • PeuterSpetters

    De lessen zijn 1x per week, duren 25 minuten en zijn voor kinderen van 3 jaar tot 4 jaar.

Wanneer gaat de lesgroep waarvoor ik mijn kind aanmeld van start?

Wanneer u uw kind aanmeldt voor een lesgroep wordt uw kind automatisch op een wachtlijst geplaatst. Afhankelijk van de wachttijd voor de lesgroep, krijgt u vervolgens een uitnodiging voor de start van uw kind.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats in het zwembad van Health Center De Schildkamp

Bezoekadres:

Health Center De Schildkamp

Perendreef 1a

4147 HA Asperen

Gaan de lessen door tijdens de schoolvakanties?

In de kerstvakantie en in de middelste vier weken van de zomervakantie zijn er geen reguliere lessen. U hoeft uw kind dan dus ook niet af te melden. Tijdens de overige basisschoolvakanties zijn er wel reguliere lessen.

Neemt de ouder/verzorger deel aan de les?

Nee de ouders zwemmen niet mee bij de activiteit PeuterSpetters. Uiteraard is het geen probleem als u in de zwemzaal aanwezig blijft. Echter stimuleren onze instructeurs het op termijn niet meer in de zwemzaal aanwezig te zijn. U kunt plaatsnemen in de horecagelegenheid, waar u uitzicht over het zwembad heeft.