Wie zijn wij

Alles over Spetterclub Asperen...

Over Spetterclub Asperen

Spetterclub Asperen stond in het verleden bekend als zwemschool AquaSpetter. Wij zijn in april 2021 van start gegaan als onderdeel van Spetterclub Zwemscholen en wij zijn gehuisvest in Health Center De Schildkamp in Asperen. Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen.

Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma's en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft. In januari 2017 zijn wij in het spiksplinternieuwe zwembad Aqua Vita in Tiel gestart met onze eerste zwemlesgroepjes.

Onze visie

Spetterclub Asperen staat voor "goed leren zwemmen op een leuke manier". Wij vinden het van belang dat kinderen plezier hebben in de zwemlessen, zodat zij ook na het behalen van het zwemdiploma met veel plezier veilig blijven zwemmen. Wij werken daarom uitsluitend met gepassioneerde zwemonderwijzers die hun vak verstaan en onze visie op het zwemonderwijs delen. Daarnaast werken wij zo min mogelijk met drijfmiddelen en nemen het natuurlijke drijfvermogen van kinderen als uitgangspunt.

Kinderen zijn er in allerlei soorten en maten. Elk kind is anders en elk kind vraagt om een andere aanpak. Wij vinden het van belang dat kinderen zichzelf veilig en op hun plek voelen. Wij bieden de zwemlessen daarom in verschillende vormen aan, waardoor kinderen de aandacht krijgen die zij verdienen.

Health Center De Schildkamp

Onze zwemlessen vinden plaats in het zwembad van Health Center De Schildkamp in Asperen. Wij zijn als huurder van dit zwembad erg trots op de mooie faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben. Het zwembad leent zich met de diepte, de kleinschaligheid en het warme water uitstekend voor het verzorgen van zwemonderwijs.

Het zwembad beschikt over een nabijgelegen gezellige wachtruimte met gratis Wi-Fi en een scherm waar u de zwemlessen live op kunt volgen. Tevens kunt u gratis parkeren op het terrein van Health Center De Schildkamp. Het zwembad van Health Center De Schildkamp is door ZwemOnderwijs Nederland geaccrediteerd voor het plaats laten vinden van zwemonderwijs en het daaruit voortvloeiende afzwemmen voor het ABC-diploma.