Wie zijn wij

Alles over Spetterclub Zwemscholen

Over Spetterclub Zwemscholen

Spetterclub is in december 2016 opgericht met een eerste zwemschool in Tiel. Spetterclub Zwemscholen is een jonge en snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen. Wij geven zwemles in Alphen aan den Rijn, in Asperen, in Druten en in Tiel.

Dagelijks werken wij aan het verbeteren van ons concept, waar al onze medewerkers hun steentje aan bijdragen. Zo ontwikkelen wij een aantal eigen programma's en hebben wij een heldere visie op het zwemonderwijs. Wij zijn ontzettend ambitieus en worden gedreven door onze passie voor zwemles en alles wat daarmee te maken heeft. In januari 2017 zijn wij in het spiksplinternieuwe zwembad Aqua Vita in Tiel gestart met onze eerste zwemlesgroepjes.

Onze visie

Spetterclub staat voor "goed leren zwemmen op een leuke manier". Wij vinden het van belang dat kinderen plezier hebben in de zwemlessen, zodat zij ook na het behalen van het zwemdiploma met veel plezier veilig blijven zwemmen. Wij werken daarom uitsluitend met gepassioneerde zwemonderwijzers die hun vak verstaan en onze visie op het zwemonderwijs delen. Daarnaast werken wij zo min mogelijk met drijfmiddelen en nemen het natuurlijke drijfvermogen van kinderen als uitgangspunt.

Kinderen zijn er in allerlei soorten en maten. Elk kind is anders en elk kind vraagt om een andere aanpak. Wij vinden het van belang dat kinderen zichzelf veilig en op hun plek voelen. Wij bieden de zwemlessen daarom in verschillende vormen aan, waardoor kinderen de aandacht krijgen die zij verdienen.